Fernando Felman - Living in Australia

Saturday, June 02, 2007

Team of the Quarter & the Summit

היי. זוכרים שהייתי איזה חצי שנה בגלות בריסביין בעוון פרויקט מקרטע? אז חוץ מהנופים הנהדרים, השמש הקייצית והחופים המושלמים יש, בדיעבד, עוד סיבה טובה להצבה שלי שם: הצוות שלנו זכה בתואר הנכסף "צוות הרבעון". זאת בעקבות המאמצים הרבים שעשינו ע"מ להעביר את הפרוייקט לשלב הייצור. טוב, אז אולי לא ממש תואר נכסף, אבל בכל זאת זכייה מכובדת: הצוות הזוכה מקבל $$ מוקדש כולו לבילויים!

כצוות קטן (כולה 4 איש) החלטנו שהדרך הטובה ביותר לבזבז את כספו של הבוס שלנו תהיה במסעדת יוקרה כזו עם יחס אישי ומפנק, כמו בפרסומות. האתר הנבחר: מסעדת Summit שממוקמת במרכז סידני, בקומה ה 47 שצופה על העיר, הנמל וכל מה שביניהם. תחשבו על מסעדת טוסי (זו שבעזריאלי) אלא שכאן המסעדה גם מסתובבת כדי שהסועדים ייהנו מכל הנוף שיש לסידני להציע. היה תענוג!

הצוות המאושר כולל את מוט'ו (בשמאל הקרוב), ג'ון (ימין קרוב), גארס (שמאל רחוק) ואת עבדכם הנאמן:


והמנות שהם הזמינו:


את השתייה לא צילמתי, אבל אני מבטיח שהיה לא מעט ממנה. בכל זאת מסיבה, לא?

מה שממש שיעשע אותי היה שכמנה ראשונה, המסעדה הסופר-אקסלוסיבית הזו הגישה בין היתר חומוס וזיתים! לטובת המסעדה יש לומר שהם קוראים לזה טעימה ים תיכונית בדיפ פיקנטי, או משהו מופלץ כזה או אחר. עדיין, קשה שלא לחייך למול מנת חומוס עם גרעינים במסעדת סופר דלוקס :)

1 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



<< Home